ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Κάρυστο: Εξαφανίστηκε 41χρονος από τον Πλατανιστό

Φωτιά στην Κάρυστο: Εξαφανίστηκε 41χρονος από τον Πλατανιστό
Περιπολικό της ΕΛΑΣ ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές από το μεσημέρι της Κυριακής (23/7) από την εξαφάνιση ενός 41χρονου κτηνοτρόφου από την περιοχή του Πλατανιστού στην Κάρυστο, όπου μαίνεται η φωτιά

Ειδικότερα, σύμφωνα με το evima ο 41χρονος έφυγε το μεσημέρι της Κυριακής από το σπίτι του την ώρα που ξέσπασε η φωτιά και κατευθύνθηκε προς την κτηνοτροφική του μονάδα, γιατί ανησυχούσε για τα πρόβατά του.

Από τη στιγμή εκείνη η οικογενειά του 41χρονου, ωστόσο, οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό του δεν έχουν καρποφορήσει μέχρι στιγμής.

Πάντως, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία ο αγνοούμενος αναζητείται πολύ πριν από την πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε στην Κάρυστο την Κυριακή (23/7).

Υπενθυμίζεται ότι, η φωτιά μπήκε στο χωριό Πλατανιστός το απόγευμα της Δευτέρας (24/7) τυλίγοντας τα πρώτα σπίτια στις φλόγες.

Την είδηση επιβεβαίωσε στο evima.gr ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του δήμου Καρύστου ο Δημήτρης Ξυπόλητος, «η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη η φωτιά μπήκε στον Πλατανιστό καίγονται σπίτια αυτή την ώρα. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε την κατάσταση υπάρχουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ