Κλειστά αύριο λόγω καύσωνα τα υποθηκοφυλακεία της χώρας
Με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη, λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών (υψηλές θερμοκρασίες), αναστέλλεται αύριο, Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023, η λειτουργία των έμμισθων υποθηκοφυλακείων της χώρας «εξαιρουμένων των παραγραφών και των εγγραπτέων πράξεων για τις οποίες συντρέχει νόμιμη προθεσμία προς εγγραφή».
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, ο κ. Φλωρίδης συνέστησε στα άμισθα/μη άμισθα υποθηκοφυλακεία της χώρας όπως οι «προϊστάμενοι των εν λόγω υπηρεσιών να μεριμνήσουν για την εφαρμογή του σχετικού μέτρου ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες και με ενημέρωση του κοινού προς αποφυγή ταλαιπωρίας των πολιτών».
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Χατζηδάκης στο TikTok: Συνεχίζουμε τις μεταρρυθμίσεις, τιμώντας και τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις
11:42
ΕΛΛΑΔΑ
Σέρρες: Στο «μικροσκόπιο» η εμπλοκή κι άλλων προσώπων στον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 17χρονου - Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας
11:31
TECH
CES 2026: Ρομπότ, νέες τεχνολογίες τηλεόρασης και «τριπλά» smartphones στις νέες τάσεις
11:22
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Έρχεται έκτακτο δελτίο από ΕΜΥ για την ψυχρή εισβολή με κρύο και χιόνια - Η ανάρτηση Κολυδά
11:11
ΚΟΣΜΟΣ