Πτώση Καναντέρ: Τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις για την απώλεια των δύο χειριστών
Mε απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια, κηρύσσεται τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις (από 25 έως 27 Ιουλίου 2023) για την απώλεια της ζωής, εν ώρα καθήκοντος, των Αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας και χειριστών του πυροσβεστικού αεροσκάφους CL-215, το οποίο επιχειρούσε στην Εύβοια.
Ο Νίκος Δένδιας, δήλωσε για τον άδικο χαμό των δύο χειριστών του πυροσβεστικού αεροσκάφους CL-215:
«Η απώλεια της ζωής των Αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας και χειριστών του πυροσβεστικού αεροσκάφους, εν ώρα καθήκοντος και ενώ επιχειρούσαν να προστατεύσουν τις ζωές και τις περιουσίες των πολιτών, όπως και το περιβάλλον της πατρίδας μας, προκαλεί βαθύτατη θλίψη. Η σκέψη μας βρίσκεται στις οικογένειές τους και στους συναδέλφους τους, στους οποίους απευθύνουμε τα πλέον ειλικρινή μας συλλυπητήρια».
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα εντοπίστηκαν νεκροί ο κυβερνήτης σμηναγός (Ι) Χρήστος Μουλάς, 34 ετών και ο συγκυβερνήτης ανθυποσμηναγός (Ι) Περικλής Στεφανίδης, 27 ετών του αεροσκάφος τύπου CL-215 της 355 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών της 112 Πτέρυγας Μάχης, που κατέπεσε, κατά τη διάρκεια αεροπυρόσβεσης, στον Πλατανιστό Ευβοίας, σήμερα, Τρίτη 25 Ιουλίου και ώρα 14:52.
Βιολάντα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο υπεύθυνος παραγωγής - Προθεσμία για τον διευθυντή (vid)
17:19Ισραήλ: Ο στρατός δηλώνει ότι βομβαρδίζει θέσεις της Χεζμπολάχ στην κοιλάδα Μπεκάα του Λιβάνου
17:08
Συνελήφθη 24χρονος στον Πειραιά για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων με «δίκυκλο διανομής»
17:06
Οδηγός κινούνταν με την όπισθεν σε σήραγγα στην Εθνική Πατρών - Πύργου (vid)
17:00