Αχτσιόγλου για νεκρούς πιλότους στην Κάρυστο: Θα θυμόμαστε αυτούς τους ήρωες για πάντα
Την θλίψη της για τον τραγικό θάνατο των δύο πιλότων του Καναντέρ που συνετρίβη στην Κάρυστο εξέφρασε η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου σημειώνοντας πως «θα θυμόμαστε αυτούς τους ήρωες για πάντα».
«Δίνοντας τη μάχη με τις φλόγες οι δύο ιπτάμενοι πιλότοι μας, ο Σμηναγός (Ι) Χρήστος Μουλάς και ο Ανθυποσμηναγός (Ι) Περικλής Στεφανίδης, έχασαν σήμερα τη ζωή τους, στην προσπάθειά τους να σώσουν τις ζωές άλλων ανθρώπων και τις περιουσίες τους» σημείωσε.
«Η αυτοθυσία και η τόλμη τους μάς έχουν συγκλονίσει όλους».
Καταλήγοντας η κα Αχτσιόγλου ανέφερε «με οδύνη εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειές τους και να ξέρουν πως όλοι εμείς οι υπόλοιποι θα θυμόμαστε αυτούς τους ήρωες για πάντα».
ΕΛΛΑΔΑ
«Μπλόκο» σε μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης - To ελληνικό πλοίο, οι συλλήψεις και η διαδρομή θρίλερ από τη Λατινική Αμερική
09:03
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Αϊνστάιν είχε δίκιο: Ο χρόνος κυλά διαφορετικά στον Άρη, δυσκολεύοντας μελλοντικές αποστολές
09:00
ΕΛΛΑΔΑ
Κίνηση: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και κέντρο - Καθυστερήσεις 30 λεπτών στην Αττική Οδό
09:00
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Κρύο και παγετός μέχρι την Παρασκευή και μετά κακοκαιρίες - Με βροχές και χιόνια προς τα Χριστούγεννα, η ανάρτηση Μαρουσάκη
08:55
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ