Απόπειρα εμπρησμού καταγγέλλει ο αντιδήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας
Ανανεώθηκε:
Φλόγες από το πουθενά είδε να ξεπηδούν σε σημείο του χωριού Λαύκι στη Βόρεια Κέρκυρα ο αντιδήμαρχος Νίκος Μουζακίτης.
«Είμαστε ξάγρυπνοι 3- 4 νύχτες για να αποτρέψουμε τέτοια φαινόμενα που εξηγούν την εμφάνιση τόσων πύρινων μετώπων στο νησί», είπε στην ΕΡΤ ο κ. Μουζακίτης, ο οποίος ξημερώματα είχε πάει να ελέγξει τη γεννήτρια που δίνει ρεύμα στους πυρόπληκτους.
«Αποτράπηκαν τα χειρότερα. Προκλήθηκαν όχι πάρα πολύ σοβαρές ζημιές σε σπίτια εκτός από ένα», τόνισε ο αντιδήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας περιγράφοντας ως υπεράνθρωπες τις προσπάθειες των πυροσβεστών.
Μιλώντας για τις καταστροφές στο χωριό Λούτσες τόνισε ότι οι ζημιές είναι στις αυλές των σπιτιών και σε ένα ξυλουργείο που έχει καταστραφεί.
Δείτε το βίντεο:
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φωτιές: Mάχη σε Ρόδο, Κέρκυρα και Κάρυστο - Επιχειρούν από το πρωί εναέρια μέσα
Φωτιές: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες σε Ρόδο και Κέρκυρα - Αγωνία για τους κατοίκους
Τρεις άνδρες συνελήφθησαν για υπόθεση εμπρησμού στα Χανιά
20:47
Ουρές χιλιομέτρων στην κάθοδο του Κηφισού – Πού υπάρχουν καθυστερήσεις
20:36
Σοβαρό τροχαίο στην Κηφισιά: ΙΧ ανατράπηκε μετά από σύγκρουση – Δύο εγκλωβισμένοι
20:30
Με επιτυχία η ημερίδα με θέμα «Τα Αρχαία Ελληνικά στην Εκπαίδευση και την Ηγεσία του Μέλλοντος» του Executive MBA του ΕΚΠΑ (pics)
20:18