Εντοπίστηκαν στην Εύβοια 35 μετανάστες και συνελήφθησαν οι δύο διακινητές τους
Ανανεώθηκε:
Εντοπίστηκαν το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουλίου, στη θαλάσσια περιοχή Βυθούρη νότια της Εύβοιας, δύο αλλοδαποί επιβαίνοντες (που στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι ήταν διακινητές) σε σκάφος 15 μέτρων, που απομακρύνονταν με κατεύθυνση τις τουρκικές ακτές.
Το εν λόγω σκάφος ακινητοποιήθηκε, με την βοήθεια άλλου περιπολικού σκάφους και συνελήφθησαν οι δύο επιβαίνοντες διακινητές για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 29 παρ. 5 του Ν.4251/2014. Έπειτα μεταφέρθηκε ασφαλώς στο λιμένα Κύμης όπου και κατασχέθηκε.
Παράλληλα εντοπίσθηκαν στην παραλία «Βυθούρη» Ευβοίας τριάντα πέντε αλλοδαποί οι οποίοι πρόκειται να παραδοθούν στο Α.Τ. Χαλκίδας για εφαρμογή του μέτρου της διοικητικής απέλασης.
Η Δ.Α.Π.ΘΑ.Σ σε συνεργασία με την Λιμενική Αρχή Κύμης, προβαίνει σε ανάλυση και επεξεργασία όλων των στοιχείων που έχουν προκύψει μέχρι στιγμής και διερευνά την ενδεχόμενη συμμετοχή των δυο συλληφθέντων σε λοιπές υποθέσεις παράνομης διακίνησης μεταναστών, καθώς επίσης και τη συνεργασία τους με άλλα μέλη οργανωμένων κυκλωμάτων με ίδιες ή παρόμοιες εγκληματικές δραστηριότητες.
Ο πρωθυπουργός της Σουηδίας δεν αποκλείει την ανάπτυξη πυρηνικών όπλων στην περίπτωση ενός πολέμου
20:10
«Παράθυρο» Τραμπ σε επίθεση στο Ιράν: «Δεν θέλω αλλά μερικές φορές πρέπει»
20:05
Κογκρέσο: Στο στόχαστρο ο Μπιλ Κλίντον για την υπόθεση Έπσταϊν - Πίεση από τους Δημοκρατικούς και στον Τραμπ για κατάθεση
20:03
Πολεμικό Ναυτικό: Συνεχείς εκπαιδεύσεις για την αύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας
19:56