ΕΛΛΑΔΑ

Τραυματισμός διακινητή και τριών μεταναστών από ανατροπή οχήματος

Τραυματισμός διακινητή και τριών μεταναστών από ανατροπή οχήματος
Eurokinissi

Τροχαίο ατύχημα με τέσσερις τραυματίες σημειώθηκε χθες το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή του Έβρου όταν το όχημα που οδηγούσε διακινητής, μεταφέροντας παράνομα μετανάστες, ανετράπη στην προσπάθειά του να διαφύγει του ελέγχου και της σύλληψης.

 

Ο οδηγός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών αλλά ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς με αποτέλεσμα την εκτροπή του οχήματος από την πορεία του και την ανατροπή του σε αγροτική έκταση κοντά στο οδόστρωμα καθώς και τον τραυματισμό του οδηγού και τριών εκ των οκτώ συνολικά επιβαινόντων.

Οι τραυματίες (ένας άνδρας και τρεις γυναίκες), διακομίστηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης από το οποίο σήμερα αναμένεται να λάβουν εξιτήριο καθώς φέρεται ότι δεν έχουν τραυματιστεί σοβαρά. Σημειώνεται ότι ο οδηγός στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Το πρωί της ίδιας μέρας στην περιοχή του Σουφλίου αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης συνέλαβαν και δεύτερο αλλοδαπό διακινητή ο οποίος μετέφερε παράνομα με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο τέσσερις μετανάστες. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Αλεξανδρούπολης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ