Κατάληψη μελών του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία του Μεξικού - 14 συλλήψεις (pics)
Μέλη της αντιεξουσιαστικής ομάδας «Ρουβίκωνας», εισέβαλαν νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης στην πρεσβεία του Μεξικού, στο Κολωνάκι και κατέλαβαν τα γραφεία. Δεκατέσσερις συλλήψεις πραγματοποίησε η αστυνομία.
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ομάδα αντιεξουσιαστών εισέβαλε στην πρεσβεία και μοίρασε φυλλάδια στα οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι ο «Ρουβίκωνας» διαμαρτύρεται για τη διαφθορά που επικρατεί στο Μεξικό και τις δολοφονίες φοιτητών και αντικαθεστωτικών δημοσιογράφων.



Παράλληλα, η ομάδα ανήρτησε σχετικό κείμενο σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της αστυνομίας. Συνολικά συνελήφθησαν 14 μέλη του Ρουβίκωνα, 11 άνδρες και τρεις γυναίκες.
SPONSORED
CULTURE
Ο Βιμ Βέντερς αποσύρει ταινία του 1975 λόγω σκηνής με γυμνή 13χρονη ηθοποιό
21:13
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την ισότητα αμοιβής γυναικών και ανδρών - 12 ερωταπαντήσεις
21:05
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκαν δύο οδηγοί που «έπιασαν» 221 χλμ/ώρα στην ΠΑΘΕ σε κόντρα
20:58
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μαρινάκης για αδειοδότηση περιφερειακών καναλιών: Ρυθμίζεται μία θεσμική εκκρεμότητα δεκαετιών
20:50
ΕΛΛΑΔΑ