Χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν δύο λουόμενοι σε Παλαιό Φάληρο και Σταυρό
Χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν την Πέμπτη (27/7) και την Παρασκευή (18/7) στις θαλάσσιες περιοχές Παλαιού Φαλήρου και Σταυρού, ανεβάζοντας τον αριθμό των θανάτων που σημειώνονται από πνιγμό.
Ειδικότερα, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας 79χρονος το πρωί της Πέμπτης (27/7), από τη θαλάσσια περιοχή «ΜΠΑΤΗ» Π. Φαλήρου.
Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Αντίστοιχο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (28/7), όταν ένας 56χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από τη θαλάσσια περιοχή λιμένα Σταυρού.
Το άτομα διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μαδύτου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Τα αρμόδια λιμενικά τμήματα διενεργούν προανάκριση, ενώ αναμένεται να διενεργηθεί η διαδικασία της νεκροψίας - νεκροτομής.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΟΔΥ: 350 άτομα πνίγονται στη θάλασσα κάθε χρόνο στην Ελλάδα - Οι οδηγίες στους λουόμενους
Πρόεδρος Σχολών Ναυαγοσωστικής: Οι περισσότεροι ξέρουν να επιπλέουν, όχι να κολυμπούν
Συσκέψεις στα μπλόκα Θεσσαλίας ενόψει της συνάντησης της Τρίτης με τον πρωθυπουργό
19:13
«Πόρτα» στο προσωπικό του Ιράν στο Ευρωκοινοβούλιο - Διάβημα της Τεχεράνης σε τέσσερις χώρες της ΕΕ
19:04
Πόσο ασφαλείς είναι οι online αγορές στις εκπτώσεις - Έρευνα προτείνει πρακτικές ασφαλείας
18:58
ΥΠΟ ΤΗΝ «ΑΠΕΙΛΗ» ΤΡΑΜΠ: Γροιλανδία: Η «αμηχανία» του ΝΑΤΟ, η προειδοποίηση των Βρυξελλών και το κρίσιμο ραντεβού στις ΗΠΑ
18:49