Το αδιαχώρητο στις παραλίες της Αττικής - «Ανάσες» δροσιάς πλάι στο κύμα
Ανανεώθηκε:
Το αδιαχώρητο επικράτησε από το πρωί του Σαββάτου (29/7) στις παραλίες της Αττικής, με όσους δεν έχουν ακόμη εγκαταλείψει το κλεινόν άστυ να αναζητούν μερικές στιγμές δροσιάς πλάι στο κύμα.
Μπορεί οι ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες να έχουν υποχωρήσει από τα μέσα της εβδομάδας, ωστόσο οι λουόμενοι επέλεξαν να παραμείνουν μέχρι αργά στη θάλασσα.
Μεγάλη έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου
Στο μεταξύ, αυξημένη είναι η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά, όπου χιλιάδες ταξιδιώτες αναχωρούν για τα νησιά. Πολλοί, είναι και εκείνοι που αναχώρησαν οδικώς, με αποτέλεσμα να υπάρχει αυξημένη κίνηση και στα διόδια στις εθνικές οδούς.
Παράλληλα, αυξημένη ήταν και η κίνηση στα ΚΤΕΛ για εκείνους που δεν έχουν δικό τους μεταφορικό μέσο.
Είναι ενδεικτικό ότι αυτό το τριήμερο -μέχρι δηλαδή και αύριο Κυριακή (30/7)- θα φύγουν μόνο από το λιμάνι του Πειραιά περίπου 73.000 ταξιδιώτες, με τις πληρότητες να ξεπερνούν το 90% στις περισσότερες των περιπτώσεων σε αρκετά ελληνικά νησιά.
Βασίλης Τζιγκούρας: Από το 2015 μέχρι σήμερα έχει κατασκευάσει πάνω από 2.500 αμαξίδια για ζώα
18:00
ΕΞΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 2026: Πώς θα βγουν περισσότερα σπίτια στην αγορά – Οι λύσεις για το στεγαστικό
17:49
ΗΠΑ: Ριπές ανέμων έως 232 χλμ/ώρα ανατρέπουν νταλίκες σε αυτοκινητόδρομους του Γουαϊόμινγκ
17:37
Νέο αεροπλανοφόρο για τη Γαλλία ανακοίνωσε ο Μακρόν - Θα αντικαταστήσει το Charles de Gaulle
17:25