ΕΛΛΑΔΑ

Κατερίνη: Θρίλερ με την 38χρονη μητέρα που απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό της - Πώς ξέσπασε η φωτιά

Κατερίνη: Θρίλερ με την 38χρονη μητέρα που απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό της - Πώς ξέσπασε η φωτιά
EUROKINISSI

Φρικτό θάνατο βρήκε μία 38χρονη μητέρα τριών παιδιών στην Κατερίνη το απόγευμα του Σαββάτου (29/7), η οποία απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό της μετά από φωτιά που ξέσπασε, για άγνωστο λόγο, εν κινήσει.

Ειδικότερα, περίπου στις 19:00 το απόγευμα, η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση για κατάσβεση πυρκαγιάς σε όχημα επί της οδού Φαρμάκη.

Όταν οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατέφθασαν στο σημείο, η φωτιά είχε ήδη κατασβεστεί και εντός του οχήματος βρέθηκε η γυναίκα απανθρακωμένη.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει την ώρα που ξέσπασε η φωτιά και η άτυχη γυναίκα δεν πρόλαβε να το εγκαταλείψει, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Όπως μάλιστα ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στο τοπικό μέσο odelalis.gr, η γυναίκα κινούνταν με το όχημά της επί της οδού Φαρμάκη, με κατεύθυνση προς το Νοσοκομείο, όταν ξαφνικά άρχισαν να βγαίνουν καπνοί από τη μηχανή. Σταμάτησε το αυτοκίνητο δίπλα σε κάδο ανακύκλωσης, αλλά η ίδια δεν πρόλαβε να κατέβει από το όχημα, το οποίο τυλίχθηκε αμέσως στις φλόγες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ