ΕΛΛΑΔΑ

Αρναούτογλου: Υψηλές θερμοκρασίες εντός της εβδομάδας - Πού και πότε θα δούμε 40άρια

Αρναούτογλου: Υψηλές θερμοκρασίες εντός της εβδομάδας - Πού και πότε θα δούμε 40άρια
INTIME

Ανάρτηση για τις θερμοκρασίες που αναμένεται να επικρατήσουν έως τις 9 Αυγούστου στη χώρα μας έκανε ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Σάκης Αρναούτογλου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανάρτησή του, την ερχόμενη Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο 6/8 το θερμόμετρο θα αγγίξει τους 39 βαθμούς.

Την Δευτέρα (31/07) η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 36 βαθμούς, ομοίως και την Τρίτη (1/08) που αναμένεται να αγγίξει τους 35 βαθμούς.

Από εκεί και πέρα ξεκινά και πάλι ο βαρύς καύσωνας, αφού από την Τετάρτη που ανεβαίνει η θερμοκρασία στους 38 βαθμούς Κελσίου, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο το θερμόμετρο θα αγγίξει έως και τους 39 βαθμούς.

Από την Κυριακή (6/8) έως και την Τετάρτη (9/8), η θερμοκρασία θα πέσει πάλι και θα κινείται μεταξύ 35 και 36 βαθμών Κελσίου.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

Πρόβλεψη για βροχές

Από το σκηνικό του καιρού δεν θα λείψουν και οι βροχές, καθώς σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο, αύριο, Δευτέρα, 31/7 αναμένονται διάσπαρτες μπόρες και καταιγίδες στα βόρεια, ενώ την Τρίτη, 1/8 αναμένονται τοπικές σύντομες μπόρες στα ορεινά.

Διάσπαρτες μπόρες και καταιγίδες αναμένονται επίσης στα δυτικά και τα βόρεια ορεινά και ημιορεινά και το Σάββατο, ημέρα που θα σημειωθούν και οι υψηλότερες θερμοκρασίες.

Τέλος, βροχές αναμένονται στα ορεινά της Βόρειας Ελλάδας και την επόμενη Κυριακή και Δευτέρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ