Θάνατος 78χρονου λουόμενου στην Κεφαλονιά
Ανανεώθηκε:
Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου (29/07) ένας 78χρονος άντρας σε παραλία της Κεφαλονιάς.
Συγκεκριμένα, ο 78χρονος βρισκόταν σε σκάφος το οποίο είχε αγκυροβολήσει στην παραλία Καμάρι, και έχασε τις αισθήσεις του όσο κολυμπούσε. Αμέσως ανασύρθηκε στην ακτή, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ταχύπλοο σκάφος στον Ορμο Αγίας Κυριακής Κεφαλληνίας, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Μαντζαβινάτειο» Ληξουρίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από τον Λιμενικό Σταθμό Φισκάρδου του Λιμεναρχείου Κεφαλληνίας, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νεκρή 90χρονη λουόμενη σε παραλία της Θεσσαλονίκης
Τραγωδία στη Χαλκίδα: 74χρονη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από παραλία
Αναλυτικά οι αργίες του 2026 - Πότε πέφτει Καθαρά Δευτέρα
04:00
Επεκτείνεται το πρόγραμμα «Ανακαινίζω»: Τι πρέπει να ξέρετε
03:00
Αναλυτικά οι ημερομηνίες για την καταβολή των συντάξεων Μαρτίου
02:00
Χειμερινές εκπτώσεις: Τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές - Μέχρι πότε διαρκούν
01:00