Καλαμάτα: Συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος που εγκατέλειψε μοτοσικλετιστή
Συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου που εγκατέλειψε μετά από τροχαίο ατύχημα οδηγό μηχανής στην διασταύρωση των οδών Κρήτης και Ακρίτα στην Καλαμάτα την Κυριακή (30/7).
Ειδικότερα, οι Αρχές, που γνώριζαν τον αριθμό της πινακίδας του αυτοκινήτου, εντόπισαν τον οδηγό στην κατοικία του. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ίδιος αρχικά αρνήθηκε την εμπλοκή του στο ατύχημα.
Πρόκειται για έναν 54χρονο άνδρα, υπήκοο ΗΠΑ , ελληνικής καταγωγής, ενώ παράλληλα ελήφθησαν και αιματολογικές εξετάσεις. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί την Δευτέρα (31/7) στις δικαστικές αρχές.
Έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος, εξετάζοντας και κάμερες από κλειστό κύκλωμα, διενεργεί το τμήμα τροχαίας της Καλαμάτας.
Ο 29χρονος μοτοσικλετιστής διακομίστηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
SPONSORED
Σενάριο «Ειρήνη»: Τι θα γίνει όταν ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ - Πότε επιστρέφει η κανονικότητα
16:14
Κικίλιας στα Ποσειδώνια: «Στον ναυτιλιακό τομέα είμαστε η κορυφαία δύναμη στον πλανήτη»
16:03
ΗΠΑ: Αναχαιτίστηκαν δύο ιρανικοί βαλλιστικοί πύραυλοι με στόχο αμερικανικές δυνάμεις στο Κουβέιτ
15:58
Βέλη Ράμα σε Τσίπρα για Ζβέρνετς: «Ποια πρόσθετα μέτρα θα είχες λάβει ως πρωθυπουργός;»
15:50