Δύο άνθρωποι πνίγηκαν το τελευταίο 24ωρο στην Ασπροβάλτα και τον Μαραθώνα
Ανανεώθηκε:
Δύο λουόμενοι έχασαν τη ζωή τους σε παραλίες της χώρας μας το τελευταίο ένα 24ωρο.
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, χθες το μεσημέρι, από τη θαλάσσια περιοχή ακτής «Λυδίας» Ασπροβάλτας, 64χρονος αλλοδαπός.
Στον άτυχο άνδρα έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από εθελοντή διασώστη, καθώς και από πλήρωμα ΕΚΑΒ, το οποίο διαπίστωσε τον θάνατο του.
Από το Β΄ Λιμενικό τμήμα Σταυρού του Λιμεναρχείου Ιερισσού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
Πνιγμός 76χρονου σε παραλία του Μαραθώνα
Επίσης, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε χθες το μεσημέρι από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Μαραθώνα Αττικής, ένας 76χρονος.
Στον ανωτέρω έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από ναυαγοσώστες της περιοχής, καθώς και από διασώστη ΕΚΑΒ, με αρνητικά αποτελέσματα, ενώ διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τραγωδία στη Χαλκίδα: 74χρονη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από παραλία
Νεκρή 90χρονη λουόμενη σε παραλία της Θεσσαλονίκης
Σταθερή παραμένει η τιμή της κιλοβατώρας στο πράσινο τιμολόγιο Ιανουαρίου της ΔΕΗ - Έκπτωση 11%
01:00
Voucher κοινωνικού τουρισμού: Ποιες περιοχές καλύπτει και ποια τα οφέλη για τους κατόχους
00:30
Μαθητές γεμίζουν «δεντρο-λιχουδιές» σχολικές αυλές, πάρκα και μικρά δάση (pics)
23:57
«Μίλα Βίρνα»: Οι ατάκες του Γιάγκου Δράκου στη «Λάμψη» που έγραψαν ιστορία (vids)
23:49