Ιωάννινα: Προφυλακίστηκε ο 57χρονος που συνελήφθη για εμπρησμό
Ανανεώθηκε:
Την προφυλάκιση του 57χρονου που συνελήφθη στο Καλέντζι Τζουμέρκων στα Ιωάννινα και κατηγορείται για εμπρησμό από πρόθεση αποφάσισαν οι Αρχές την Τρίτη (1/8).
Ανακριτικοί υπάλληλοι της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ιωάννινων είχαν προχωρήσει στη σύλληψή του την Κυριακή (30/7).
Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, 29 Ιουλίου, ο κατηγορούμενος βρισκόταν με το αυτοκίνητό του λίγο έξω από το Καλέντζι και παρακολουθούσε την εξέλιξη πυρκαγιάς δίπλα στο σημείο όπου είχε σταθμεύσει.
Οι κάτοικοι της περιοχής τον είδαν και ενημέρωσαν τις Αρχές. Λίγο αργότερα συνελήφθη.
Στο μεταξύ, συσχετίστηκε η εμπλοκή του και σε άλλους δύο εμπρησμούς απο πρόθεση σε δασική έκταση στην ίδια περιοχή.
Για το παραπάνω περιστατικό ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο.
Επιτροπή για τον «έλεγχο» της Τεχνητής Νοημοσύνης από «τον άνθρωπο» ιδρύει ο ΟΗΕ
08:26
Πιάνουν δουλειά οι «Ράμπο» της ΑΑΔΕ: Από «κόσκινο» επιστροφές φόρων, αγοραπωλησίες ακινήτων και κληρονομιές
08:20
Έρικ Βέστφαλ, Σουγιούλ και Απόκριες στην Αθήνα: 10 προτάσεις για το Σαββατοκύριακο
08:20
Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό - Χαμηλές ταχύτητες σε κέντρο και Αττική Οδό
08:17