ΕΛΛΑΔΑ

Πήλιο: Η τουρίστρια ήταν νεκρή 4-5 ώρες πριν δηλωθεί ο θάνατός της - Ανακρίνεται ο σύζυγός της

Πήλιο: Η τουρίστρια ήταν νεκρή 4-5 ώρες πριν δηλωθεί ο θάνατός της - Ανακρίνεται ο σύζυγός της
Eurokinissi

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας όσον αφορά στον μυστήριο θάνατο στο Πήλιο μίας 58χρονης τουρίστριας από τη Γερμανία, ο οποίος πλέον αποδίδεται σε ανθρωποκτονία, αν και αρχικά αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια.

Ειδικότερα, το πόρισμα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας της Λάρισας έριξε φως στην υπόθεση, καθώς έδειξε ότι η γυναίκα έφερε τραύμα διαμπερές από περίστροφο στη θωρακική χώρα, την καρδιά και στους πνεύμονες.

Υπενθυμίζεται ότι η 58ρονη κατέληξε πριν 11 μέρες, όταν έκανε διακοπές στη Μηλίνα, παραθαλάσσιο χωριό του Πηλίου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η τουρίστρια ήταν νεκρή 4-5 ώρες πριν ο άνδρας της δηλώσει τον θάνατό της.

Στο πλαίσιο των ερευνών, ανακρίνεται ο ίδιος, έπειτα από τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

Από την παραλία της Μηλίνας μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, που αποδόθηκε αρχικά σε αιφνίδια αίτια.

Όπως προβλέπει η διαδικασία, το πτώμα της μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας. Ωστόσο, η μεταφορά έγινε με αρκετές ημέρες καθυστέρησης λόγω φόρτου εργασίας.

Η νεκροτοψία – νεκροτομή προκάλεσε ανατροπή στην υπόθεση, καθώς διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός της οφείλεται σε ανθρωποκτονία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι η γυναίκα είχε δεχτεί σφαίρα πιστολιού στην πλάτη, μικρού διαμετρήματος (22 mm)!.

Σημειώνεται ότι τα συγκεκριμένα φυσίγγια δεν είναι αρκετά ισχυρά για να προκαλέσουν σοβαρούς τραυματισμούς κάτω από φυσιολογικές συνθήκες, αν και μπορούν να προκαλέσουν τον θάνατο εάν προσβάλουν ένα ζωτικό όργανο ή ακόμη και από αιμορραγία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ