ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στην Κρήτη: Σε 26χρονο ανήκει το τεμαχισμένο πτώμα - Βρέθηκε μπαλτάς στο σπίτι του

Έγκλημα στην Κρήτη: Σε 26χρονο ανήκει το τεμαχισμένο πτώμα - Βρέθηκε μπαλτάς στο σπίτι του
EUROKINISSI

Η ΕΛ.ΑΣ. κατόρθωσε να ταυτοποιήσει τον νεκρό παρά τα ελλιπή στοιχεία και την κακή κατάσταση που βρέθηκε το πτώμα το οποίο ήταν τεμαχισμένο και μοιρασμένο σε σακούλες, κατά πληροφορίες.

Σύμφωνα με τοπικές ιστοσελίδες, σε έναν άνδρα 26 ετών από το Πακιστάν φαίνεται ότι ανήκουν τα μέλη από το διαμελισμένο σώμα που βρέθηκαν σε σακούλες σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στην Κρήτη.

Όπως μάλιστα αναφέρει το neakriti.gr, η Αστυνομία στρέφει τις υποψίες της σε ομοεθνή του νεκρού και πιο συγκεκριμένα σε κάποιον συγκάτοικό του ο οποίος δεν έχει εντοπιστεί ή συλληφθεί και εκτιμάται ότι έχει φύγει από το Ρέθυμνο.

Kατά τις ίδιες πληροφορίες, τα μακάβρια ευρήματα εντοπίστηκαν πρώτη φορά στις 19 Ιουλίου όταν οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο ανακύκλωσης είδαν μια σακούλα με ένα κεφάλι που κατ’ εκτίμηση του ιατροδικαστή ανήκε σε άνδρα που φέρεται να είχε πεθάνει κατά προσέγγιση 10 ημέρες πριν, καθώς οι αλλοιώσεις ήταν μεγάλες και η διαδικασία της αποσύνθεσης είχε επιταχυνθεί λόγω του καύσωνα που επικρατούσε.

Η Αστυνομία απέκλεισε τον χώρο του εργοστασίου και μαζί με υπαλλήλους έψαξαν όλους τους μπλε κάδους όπου εντοπίστηκαν και άλλες σακούλες με τα άκρα του νεκρού. Ωστόσο δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη όλα τα μέλη και δύσκολα θα εντοπιστούν, αφού κατ’ εκτίμηση αστυνομικών κύκλων ενδέχεται να πετάχτηκαν και σε κάδους με οργανικά απόβλητα.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας η προανάκριση συνεχίζεται, όμως αρκετά στοιχεία για να «δέσει» το παζλ της ειδεχθούς δολοφονίας προέκυψαν από μαρτυρίες μέσα από τις οποίες εντοπίστηκε ακόμη και το σπίτι που διέμεναν θύμα και δράστης όπου έγινε κατά πληροφορίες έρευνα από αστυνομικούς, όπου βρέθηκαν πειστήρια όπως αίμα και κάποια αντικείμενα κοπής όπως μπαλτάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ