ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία 55χρονης στην Πάτρα: Συνελήφθη ως ύποπτος ο ανηψιός της - Είχε σκοτώσει και τη μητέρα του

Δολοφονία 55χρονης στην Πάτρα: Συνελήφθη ως ύποπτος ο ανηψιός της - Είχε σκοτώσει και τη μητέρα του

Με ένα μεθοδευμένο σχέδιο, προσπαθώντας να δημιουργήσει δεκάδες άλλοθι χωρίς όμως αποτέλεσμα εντοπίστηκε ο δράστης  της φρικτής δολοφονίας της 55χρονης στην Πάτρα την οποία διέπραξε, σύμφωνα με τις αρχές, ο ίδιος της ο ανιψιός ο οποίος λίγα χρόνια πριν είχε σκοτώσει και την αδελφή της, δηλαδή τη μητέρα του.

Ο φερόμενος ως δράστης είχε αφαιρέσει τη ζωή της μητέρας του μέσα στο σπίτι τους στην Πάτρα με βασική μάρτυρα κατηγορίας τότε τη θεία του, τη γυναίκα δηλαδή που κατηγορείται ότι σκότωσε τώρα. Ο δράστης είχε συλληφθεί και είχε φυλακιστεί, άγνωστο όμως κάτω από ποιες συνθήκες, αποφυλακίστηκε και ζούσε μαζί με τη σύντροφό του σε ένα τροχόσπιτο στο Λουτράκι.

Οι αστυνομικοί στην Πάτρα συγκέντρωσαν υλικό από κάμερες ασφαλείας όπου αποκαλύφθηκε όλο το σχέδιο του δράστη. Συγκεκριμένα η κάμερα τον έχει καταγράψει να μπαίνει το μεσημέρι στις 27/7 στο σπίτι της θείας του και στις 5 το απόγευμα να βγαίνει από το σπίτι μεταμφιεσμένος με περούκα, γυαλιά και χειρουργική μάσκα. Μάλιστα φαίνεται να κρατά στα χέρια του σακούλες σκουπιδιών τις οποίες και πετά σε έναν κοντινό κάδο. Λίγη ώρα αργότερα οι κάμερες τον καταγράφουν να κινείται σε δρόμο μέσα στην Πάτρα με τα ίδια ρούχα, αλλά χωρίς τη μάσκα που κάλυπτε τα χαρακτηριστικά του. Λίγη ώρα αργότερα πηγαίνει στο ΚΤΕΛ Αχαΐας και με λεωφορείο μεταβαίνει στην Κόρινθο και αφού επιβιβάζεται σε ένα ταξί επιστρέφει στο τροχόσπιτο στο οποίο διέμενε με την σύντροφο του. Οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στο τροχόσπιτο εντόπισαν τα ρούχα που φορούσε τη μέρα της δολοφονίας, ενώ ο ιδιος αρνήθηκε ότι διέπραξε το έγκλημα και ότι είχε πάει στο σπίτι που μερικά χρόνια πριν δολοφόνησε τη μητέρα του και τώρα κατηγορείται ότι δολοφόνησε και τη θεία του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ