ΕΛΛΑΔΑ

Κινηματογραφική καταδίωξη στην Θεσσαλονίκη - Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με λεωφορείο

Κινηματογραφική καταδίωξη στην Θεσσαλονίκη - Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με λεωφορείο
Η καταδίωξη θύμισε κινηματογραφική ταινία (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) ΙΝΤΙΜΕ

Σκηνές που θύμισαν κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν στην Δυτική Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Παρασκευής (4/8) με καταδιωκόμενο όχημα από την Αστυνομία.  

Όλα ξεκίνησαν, όπως αναφέρει το thestival.gr, όταν όχημα στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικού.

Στη διάρκεια της καταδίωξης, όπως αναφέρει το thestival.gr διαπιστώθηκε ότι το όχημα απασχολούσε το Τμήμα Ασφάλειας Μουδανιών από παλαιότερη υπόθεση.

Ο οδηγός του καταδιωκόμενου οχήματος παρέβη αρκετές φορές τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Από τις Συκιές κινήθηκε προς τη Νεάπολη και σταμάτησε στην οδό Λαγκαδά, προσκρούοντας σε αστικό λεωφορείο του ΟΑΣΘ της γραμμής «27 – Σταυρούπολη – Πανεπιστήμιο». Άμεσα οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στους δυο επιβαίνοντες.

Αυτόπτης μάρτυρας που βρισκόταν κοντά στο σημείο περιέγραψε στο thestival.gr ότι «άκουσα πολλές σειρήνες. Ακούστηκε ένα μεγάλο μπαμ και είδα το αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα, είχε τρακάρει με λεωφορείο. Ήταν δύο άτομα στο αυτοκίνητο και τους συνέλαβαν. Οι αστυνομικοί τούς είχαν περικυκλώσει».

Ο οδηγός του κλεμμένου ΙΧ, σύμφωνα με το grtimes.gr, έπεσε πάνω στο λεωφορείο με αρκετή ταχύτητα και σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, από θαύμα δεν τραυματίστηκε ο οδηγός, αλλά και ουδείς από τους αρκετούς επιβάτες στο αστικό λεωφορείο.

Αποτέλεσμα ήταν το όχημα να ακινητοποιηθεί και οι αστυνομικοί, οι οποίοι το καταδίωξαν μαζί με προστρέξαντες συναδέλφους τους να συλλάβουν τους δύο αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ