ΕΛΛΑΔΑ

Εξαφανίστηκε 41χρονος στην Κατερίνη - Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

Εξαφανίστηκε 41χρονος στην Κατερίνη - Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού
ΙΝΤΙΜΕ / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κατερίνη, και υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση των αρχών, για την εξαφάνιση ενός 41χρονου. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού, ο Δημήτρης Μιχαήλ αγνοείται από τις 5 Αυγούστου.

«Στις 5/8/2023, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Κατερίνης, ο Δημήτρης Μιχαήλ, 41 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Δημήτρη Μιχαήλ στις 07/8/2023 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Δημήτρης Μιχαήλ έχει ύψος 1,70 μ., έχει πενήντα κιλά βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρη κοντομάνικη μπλούζα, μαύρη βερμούδα, μαύρα αθλητικά παπούτσια και έχει ένα τατουάζ ονειροπαγίδα στο δεξί ώμο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ