Ξυλοδαρμός στη Λάρισα: Αργή, αλλά σταδιακή βελτίωση για τη 43χρονη αστυνομικό
Με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 43χρονη αστυνομικός, η οποία έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από το σύζυγό της, λίγες ημέρες πριν στη Λάρισα.
Μετά την αξονική τομογραφία εγκεφάλου, στην οποία υποβλήθηκε την Τρίτη (8/8), το επόμενο βήμα είναι να γίνει νέα νευροχειρουργική εκτίμηση, προκειμένου να διαπιστωθεί αν χρήζει περαιτέρω νοσηλείας ή τακτικής παρακολούθησης από τους θεράποντες γιατρούς.
Το θύμα νοσηλεύεται για 7η συνεχή ημέρα στην ουρολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, και σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς η κατάσταση της υγείας της παρουσιάζει σταδιακή βελτίωση.
Οι γιατροί υπογραμμίζουν πως η αποκατάσταση των τραυμάτων και των κακώσεων σε εσωτερικά της όργανα εκτυλίσσεται ομαλά, ενώ μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να κατατεθεί και η σχετική ιατροδικαστική έκθεση, όπου θα δοθεί περισσότερο «φως» ως προς την έκταση της βιαιότητας του περιστατικού.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ανάρτηση Μαμάκου για τον ξυλοδαρμό στη Λάρισα
Λάρισα: Προφυλακιστέος ο 53χρονος για τον ξυλοδαρμό της αστυνομικού
Λάρισα: Ολοκληρώθηκε η απολογία του 53χρονου για τον ξυλοδαρμό της αστυνομικού - Τι ισχυρίστηκε
Αλεξανδρούπολη: Ζύγιζε μόλις εννιά κιλά ο τρίχρονος που πέθανε από ασιτία
15:12
Την Δευτέρα στο εδώλιο ο Άρης Μπουγκοπέτρος που τον μήνυσε η σύζυγος του - Αφέθηκε ελεύθερος
15:04
Η χρονιά στην τηλεόραση: Οι 10 σειρές που καθόρισαν το 2025 στο παγκόσμιο streaming
14:59
Πώς έγινε η τραγωδία με τον 7χρονο στη Ροδόπη - Από ξυλόσομπα στο παιδικό δωμάτιο ξεκίνησε η φωτιά (vid&pics)
14:46