ΕΛΛΑΔΑ

Παππάς για τηλεδιοίκηση ΟΣΕ: «Εγκαινιάζουν κέντρο ελέγχου που ως τώρα έλεγαν ότι λειτουργούσε»

Παππάς για τηλεδιοίκηση ΟΣΕ: «Εγκαινιάζουν κέντρο ελέγχου που ως τώρα έλεγαν ότι λειτουργούσε»
Ο Νίκος Παππάς INTIME NEWS

Την τοποθέτησή του σχετικά με το κέντρο ελέγχου των τρένων, αλλά και τα τμήματα τηλεδιοίκησης που παραδόθηκαν στον ΟΣΕ, έκανε ο Νίκος Παππάς.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «εγκαινιάζουν κέντρο ελέγχου των τρένων, που ως τώρα έλεγαν ότι λειτουργούσε».

Η δήλωση του Νίκου Παππά

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εγκαινίασε το Κέντρο Ελέγχου Κυκλοφορίας Λάρισας για τον έλεγχο της κυκλοφορίας των τρένων σε μήκος 200 χιλιομέτρων από τον Δομοκό ως το Πλατύ.

Το Κέντρο που λειτουργούσε ως τον Ιούλιο του 2019, σύμφωνα με στοιχεία του ΟΣΕ και τρία πορίσματα που έχουν εκδοθεί ως σήμερα, και που οι ίδιοι διέλυσαν τις πρώτες μέρες της πρώτης θητείας τους.

Το Κέντρο, που αν δεν το είχαν διαλύσει, θα είχε «αποσοβήσει» το δυστύχημα των Τεμπών. Το Κέντρο για το οποίο οι Γεραπετρίτης και Παπαδόπουλος επέμεναν, προκλητικά και με ασέβεια προς τους νεκρούς των Τεμπών, ότι λειτουργούσε (και) την βραδιά του δυστυχήματος.

Αν δεν ήταν υπόλογοι για την απώλεια 57 συνανθρώπων μας, θα ήταν αστείοι. Και ο Γεραπετρίτης με τον Παπαδόπουλο, που ήταν αρμόδιοι ως χτες και ο Σταϊκούρας σήμερα και ο Μητσοτάκης με τον Καραμανλή όλη αυτή τη περίοδο. Η λέξη ντροπή είναι λίγη. Τόσοι ήταν, τόσοι είναι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ