ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στην Κέρκυρα: 44χρονος κατηγορείται για βιασμό των πέντε παιδιών της συντρόφου του

Φρίκη στην Κέρκυρα: 44χρονος κατηγορείται για βιασμό των πέντε παιδιών της συντρόφου του
Pixabay (Φωτογραφία αρχείου)

Σε καταγγελία κατά του συντρόφου της ότι ασελγούσε στα πέντε παιδιά της, ηλικίας 9 έως 14 ετών, προχώρησε μία 40χρονη στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκίμμης.

Τα περιστατικά φαίνεται πως συνέβησαν σε απροσδιόριστο χρόνο στον καταυλισμό των Ρομά στα Μπαστάτικα, όπου διέμενε το ζευγάρι.

Ο 44χρονος αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες από την καταγγελία της μητέρας, ωστόσο, δεν έχει συλληφθεί, όπως μεταδίδει το corfupress.com, καθώς δεν ισχύει το αυτόφωρο αφού δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο για τις καταγγελλόμενες πράξεις αλλά και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ιατροδικαστική τεκμηρίωση που να επιβεβαιώνει τις εν λόγω καταγγελίες.

Η καταγγελία αφορά για πράξεις ασέλγειας και βιασμού σε δίδυμα 9 ετών, αγόρι και κορίτσι, ένα κορίτσι 12 ετών και δύο αγόρια 14 ετών.

Σε βάρος του 44χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχουν κληθεί να δώσουν καταθέσεις και άλλοι κάτοικοι του καταυλισμού και συγγενικά πρόσωπα του ζευγαριού.

Εντός των επομένων ωρών, με εντολή της Εισαγγελίας, τα παιδιά αναμένεται να εξεταστούν, εκτός από την ιατροδικαστική εξέταση, και από ειδικούς ψυχολόγους, σε μία προσπάθεια να πέσει φως στην υπόθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ