ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο διανομέας που γρονθοκόπησε και σκότωσε τον 50χρονο

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο διανομέας που γρονθοκόπησε και σκότωσε τον 50χρονο
Eurokinissi

Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 27χρονος ντελιβεράς στη Θεσσαλονίκη. Ο νεαρός ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου έναν 50χρονο στο κέντρο της πόλης επειδή του έκανε παρατήρηση.

Υπενθυμίζεται πως σε βάρος του 27χρονου διανομέα είχε ασκηθεί δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για «πρόκληση βαριάς σκοπούμενης θανατηφόρας σωματικής βλάβης», καθώς ο 50χρονος άνδρας τον οποίο γρονθοκόπησε στη Θεσσαλονίκη έχασε τη ζωή του από σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Όπως καταγγέλλουν συγκλονισμένοι οι συγγενείς του άτυχου 50χρονου, ο 27χρονος τον χτύπησε πισώπλατα με γροθιά στο κεφάλι και τον άφησε αναίσθητο στο πεζοδρόμιο.

Στη συνέχεια, αποχώρησε από το σημείο, ενώ διερχόμενοι πολίτες κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 50χρονο στο νοσοκομείο.

Ο καβγάς άρχισε έπειτα από παρατήρηση του άτυχου 50χρονου στον διανομέα, ο οποίος πέρασε με το μηχανάκι του από τον πεζόδρομο.

Οι δυο τους άρχισαν να μαλώνουν και τότε, ο ντελιβεράς έριξε γροθιά στον άνδρα, ο οποίος λιποθύμησε και λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου την επόμενη ημέρα (σ.σ. 08.08.2023) κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ