Διδυμότειχο: Στο Νοσοκομείο τραυματισμένος απο πυροβολισμό 45χρονος παράτυπος μετανάστης
Ανανεώθηκε:
Στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου, τραυματισμένος από πυροβολισμό που δέχθηκε στην νεφρική χώρα, μεταφέρθηκε στις 10:30 το πρωί της Παρασκευής 11/08 ένας 45χρονος παράτυπος μετανάστης, κατά πάσα πιθανότητα υπήκοος Ιράκ.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι εξετάσεις έδειξαν ότι η σφαίρα βρίσκεται στο δεξί μέρος της κοιλιακής χώρας και αυτή την στιγμή χειρουργείται στην ομώνυμη κλινική του Νοσοκομείου.
Ο 45χρονος, τον οποίο μετέφεραν στο νοσοκομείο άνδρες της Συνοριοφυλακής Διδυμοτείχου, μιλούσε την διάλεκτο Παστού.
ΕΛΛΑΔΑ
ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ: Αποφάσεις για τις κινητοποιήσεις τους λαμβάνουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι
15:50
ΚΟΣΜΟΣ
Καμπότζη και Ταϊλάνδη αλληλοκατηγορούνται για την νέα ανάφλεξη στις εχθροπραξίες
15:38
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Ξεκινά αύριο (27/12) η 24ωρη πιλοτική λειτουργία του μετρό και έξι λεωφορειακών γραμμών
15:25
ΕΛΛΑΔΑ
Κολωνάκι: Συνελήφθη ο γιος 87χρονης που είχε βρεθεί απανθρακωμένη στο διαμέρισμα της το 2022
15:20
ΕΛΛΑΔΑ