ΕΛΛΑΔΑ

ΚΚΕ για την απώλεια της Λιζέτας Νικολάου: Αποχαιρετούμε τη σημαντική ερμηνεύτρια

ΚΚΕ για την απώλεια της Λιζέτας Νικολάου: Αποχαιρετούμε τη σημαντική ερμηνεύτρια
EUROKINISSI

«Αποχαιρετούμε τη σημαντική ερμηνεύτρια Λιζέτα Νικολάου», αναφέρει το ΚΚΕ στο συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο της δημοφιλούς τραγουδίστριας Λιζέτας Νικολάου.

«Συνέδεσε την πορεία της στο ελληνικό τραγούδι με μεγάλους δημιουργούς και ερμηνευτές. Το ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της» αναφέρει το συλλυπητήριο μήνυμα του κόμματος.

Η Λιζέτα Νικολάου, η οποία τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν διασωληνωμένη στην Εντατική ιδιωτικού θεραπευτηρίου, μετά από ατύχημα που είχε, έφυγε από τη ζωή σήμερα Παρασκευή (11/8) σε ηλικία 72 ετών.

Η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή μέσα από ανάρτηση της τραγουδίστριας Ελένης Δήμου, η οποία την αποχαιρέτησε συντετριμμένη. «Πόσο κρίμα. Πόσο κρίμα. Καλό ταξίδι Λιζετάκι μου, όπως σου έλεγα πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το μοιραίο ατύχημα

Υπενθυμίζεται ότι η Λιζέτα Νικολάου, θέλοντας να επισκεφτεί την τουαλέτα ενός καταστήματος όπου βρισκόταν, γλίστρησε από τις σκάλες και πέφτοντας χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο την παρέλαβε και τη μετέφερε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Οι γιατροί χαρακτήρισαν το ατύχημα «πτώση από κλίμακα», σημειώνοντας ότι η κατάστασή της ήταν εξαιρετικά κρίσιμη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ