Γρεβενά: Νεκρός εντοπίστηκε ο 69χρονος που αγνοούνταν εδώ και ένα μήνα
Νεκρός σε δύσβατη περιοχή ανάμεσα στο Δοτσικό Γρεβενών και το Επταχώρι Καστοριάς εντοπίστηκε ο 69χρονος, του οποίου η εξαφάνιση είχε δηλωθεί από τον περασμένο μήνα.
Ειδικότερα, τον άτυχο 69χρονο εντόπισε νεκρό ένας κτηνοτρόφος που βρέθηκε περίπου 7 χιλιόμετρα από το Δοτσικό προς την κατεύθυνση του Επταχωρίου και σε αντίθετη κατεύθυνση από το ποιμνιοστάσιο, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.
Πλέον, αναμένεται ιατροδικαστική εξέταση όπως επίσης και εξέταση DNA προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του άνδρα.
Το χρονικό της εξαφάνισης
Σημειώνεται ότι ο 69χρονος το απόγευμα της Τρίτης 11 Ιουλίου είχε μεταβεί στο ποιμνιοστάσιο ενός συγγενή του, προκειμένου να τον βοηθήσει.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του βοσκού αλλά και της συζύγου του, ο 69χρονος απομακρύνθηκε περί τις 11 το βράδυ για την αναζήτηση μέρος του κοπαδιού.
Έκτοτε η τύχη του αγνοούνταν και παρά την αναζήτηση των σωστικών συνεργείων δεν είχε εντοπιστεί.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αιματηρή συμπλοκή με έναν νεκρό στα Άνω Πατήσια
Sports Party* με το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης την Κυριακή από το Πάμε Στοίχημα
11:09
Εκλογές στο Χονγκ Κονγκ: Χαμηλό αναμένεται το ποσοστό συμμετοχής λόγω της πυρκαγιάς
11:06
Πόλεις χωρίς εμπόδια: Πώς η τεχνολογία ενισχύει την καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία
11:00
Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρώτο Business Day σε συνεργασία με τη Randstad
11:00