Φαράγγι της Σαμαριάς: Κινδυνεύει με ακρωτηριασμό ο τραυματίας από την κατολίσθηση
Ανανεώθηκε:
Πολύ σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο των Χανίων, έχει μεταφερθεί ο 40χρονος τουρίστας, ο οποίος παγιδεύθηκε στα βράχια, μετά από κατολίσθηση που προκάλεσε ο σεισμός στο Φαράγγι της Σαμαριάς.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και όπως μεταδίδει και το cretapost, κινδυνεύει με ακρωτηριασμό, κάτι που πρώτα πρέπει να εκτιμήσουν οι γιατροί.
Υπενθυμίζεται ότι διέσχιζε το φαράγγι και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο πόδι, πιθανότατα από αποκόλληση βράχων που προκλήθηκε εξαιτίας του σεισμού που σημειώθηκε νωρίτερα.
Στο σημείο έσπευσε ομάδα 5 ατόμων της ΕΜΑΚ και ελικόπτερο Super Puma από τη Ρόδο, προκειμένου να μεταφέρει κλιμάκιο του ΕΚΑΒ, με γιατρό και διασώστες.
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Το 1ο κατάστημα Νέας Εμπειρίας της CrediaBank στη Θεσσαλονίκη άνοιξε τις πόρτες του
10:42
ΚΟΣΜΟΣ
Συρία: Σύγκρουση τρένου με όχημα που διέσχιζε τις γραμμές - Δύο νεκροί και 11 τραυματίες
10:34
ΚΟΣΜΟΣ
Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις Ουκρανίας - Ρωσίας: «Υπάρχει πρόοδος», λέει εκπρόσωπος του Πούτιν
10:31
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τέλος στις διεκδικήσεις του Δημοσίου για περιουσίες πολιτών με οθωμανικά φιρμάνια – Τι προβλέπει το νομοσχέδιο Χατζηδάκη
10:29
ΚΟΣΜΟΣ