Βλάβη εν πλω σε πλοίο: Στην Αλόννησο αποβιβάστηκαν οι 155 επιβάτες
Μηχανική βλάβη και συγκεκριμένα διαρροή ύδατος ψύξης παρουσίασε σήμερα Δευτέρα (14/8) πλοίο που εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο Βόλο-Σκιάθο-Σκόπελο-Αλόννησο με 155 επιβάτες.
Πρόκειται για το Ε/Γ-Ο/Γ «ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ» Ν.Π.9939 που παρουσίασε τη βλάβη κοντά στο λιμάνι Αλοννήσου.
Το πλοίο κατέπλευσε αυτοδύναμα στον λιμένα Αλοννήσου, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι επιβάτες, ενώ κατόπιν επιθεώρησης από Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων, διαπιστώθηκε δυσλειτουργία στην αριστερή κύρια μηχανή.
Οι επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός, ούτε θαλάσσια ρύπανση.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή, αρχικά απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ», ενώ κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού από τον νηογνώμονα, επετράπη ο απόπλους του εν λόγω πλοίου για μεμονωμένο πλου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στο λιμάνι της Σύρου προσέκρουσε επιβατηγό πλοίο - Διαπιστώθηκε ρήγμα τεσσάρων μέτρων
Μαζική έξοδος για τον Δεκαπενταύγουστο - Το αδιαχώρητο στον Πειραιά
Συνετρίβη στη Σελήνη πύραυλος της Space X - Έχει το μέγεθος πενταόροφου κτηρίου
10:08
Όμιλος ΑΒΑΞ: Ανάληψη έργου κατασκευής σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας 800 ΜW στη Λάρισα
09:58
CNNi: Σχεδόν το 80% των αναχαιτιστικών πυραύλων των ΗΠΑ έχουν εξαντληθεί
09:51
Η πριγκίπισσα Ευγενία γέννησε το τρίτο της παιδί στην Πορτογαλία
09:41