ΕΛΛΑΔΑ

Νέα σύλληψη στην Κώμη της Χίου για ξαπλώστρες και ομπρέλες

Νέα σύλληψη στην Κώμη της Χίου για ξαπλώστρες και ομπρέλες
Eurokinissi

Ιδιοκτήτρια επιχείρησης συνελήφθη χθες Κυριακή, 13/8, στην περιοχή της Κώμης Χίου, για παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία του αιγιαλού και της παραλίας.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε επιχείρηση ιδιοκτησίας της συλληφθείσας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαστιχοχωρίων Χίου, διαπιστώθηκε ότι είχαν τοποθετηθεί σε χώρο παραλίας, ομπρέλες και ξαπλώστρες της επιχείρησης, χωρίς να πληρούνται προβλεπόμενες από τον νόμο προϋποθέσεις.

Πρόκειται για τη δεύτερη σύλληψη που γίνεται στην ίδια παραλία από ελέγχους που διενεργεί το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Συλλήψεις και για λειτουργία μουσικών οργάνων χωρίς άδεια

Εξάλλου σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, 12/8, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χίου, πραγματοποιήθηκαν τρεις συλλήψεις, μετά από ελέγχους σε αντίστοιχες επιχειρήσεις, οπότε και σχηματίστηκαν δικογραφίες για παραβάσεις σχετικές με τη λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια ελέγχων διαπιστώθηκε και στις 3 περιπτώσεις ότι είχαν τεθεί σε λειτουργία μουσικά όργανα, χωρίς τις προβλεπόμενες από το νόμο προϋποθέσεις, με την ένταση μάλιστα της μουσικής να ξεπερνά το ανώτερο επιτρεπόμενο όριο όπως διακριβώθηκε μετά από σχετική μέτρηση, διαταράσσοντας και την ησυχία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ