Αδελφοκτονία στην Ευρυτανία: Εξ επαφής ο πυροβολισμός - Τον σκότωσε μπροστά στην ανήλικη ανιψιά του
Εξ επαφής φέρεται να πυροβόλησε τον αδελφό του ένας 58χρονος στην Γρανίτσα Ευρυτανίας, ενώ όπως έγινε γνωστό αυτόπτης μάρτυρας στο συμβάν ήταν η ανήλικη ανιψιά του.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα δυο αδέρφια, για άγνωστο λόγο, τσακώθηκαν και στη συνέχεια ο ένας πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τον άλλον. To τραγικό περιστατικό συνέβη έξω από το σπίτι της μητέρας τους όπου τα δύο αδέλφια είχαν πάει για να γευματίσουν.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε το vimapoliti.gr τα δύο αδέλφια λογομάχησαν. Λίγο μετά ο δράστης του εγκλήματος αρχικά πυροβόλησε το άλογο του θύματος, ο οποίος ήταν κτηνοτρόφος και στην συνέχεια τον ίδιο στο στήθος, με ευθεία βολή από κοντινή απόσταση, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει ακαριαία.
O 58χρονος δράστης έχει συλληφθεί από αστυνομικούς του ΑΤ Κερασοχωρίου, που κατάσχεσαν και την κυνηγετική καραμπίνα ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Καρπενησίου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Έγκλημα στην Ευρυτανία: Πυροβόλησε και σκότωσε τον αδερφό του μετά από καβγά
Αυγενάκης: Δεν αποδέχεται τη θέση του προέδρου της Γεωργικής Σχολής Μεσσαράς
19:49
Οι περιοχές που καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής - Πάνω από 90 χιλιοστά σε λίγες ώρες (χάρτες)
19:46
Πιερρακάκης για συνάντηση με Λαγκάρντ: Προσπαθούμε για μια ισχυρότερη και πιο ανθεκτική Ευρωζώνη
19:40
Απαγόρευση συγκεντρώσεων στο κέντρο της Αθήνας λόγω της επετείου των Ιμίων
19:35