ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη μεθυσμένος άνδρας που βγήκε με καραμπίνα στο μπαλκόνι

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη μεθυσμένος άνδρας που βγήκε με καραμπίνα στο μπαλκόνι
EUROKINISSI/ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ / ΑΡΧΕΙΟ

Αναστάτωση προκλήθηκε στη περιοχή Χαριλάου της  Θεσσαλονίκη από ένοπλο άνδρα που βγήκε μεθυσμένος στο μπαλκόνι κραδαίνοντας μια καραμπίνα. Ο 58χρονος τελικά συνελήφθη με την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί όπλων και οπλοκατοχής αλλά και απειλής κατά αστυνομικών

Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχέςο άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του με την καραμπίνα στα χέρια, λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα της Τρίτης 15/8, δημιουργώντας αναστάτωση στους περίοικους. Το περιστατικό σημειώθηκε σε πολυκατοικία επί της Βασιλίσσης Όλγας, ενώ νωρίτερα είχε προηγηθεί κλήση στην αστυνομία για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.

astynomia-thess.jpg
Φωτό: thestival.gr

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival.gr ο άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του και έβγαλε καραμπίνα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας, υπό την επήρεια μέθης, φέρεται να όπλισε το όπλο του.

astynomia-thess2_censored.jpg
Φωτό: thestival.gr

Στην περιοχή αναπτύχθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απέκλεισαν τον χώρο πέριξ της πολυκατοικίας.

Ένας από τους αστυνομικούς έπεισε τον 58χρονο να τον αφήσει να ανέβει στην πολυκατοικία και να βγει μαζί του στο μπαλκόνι. Έπειτα από διαπραγματεύσεις ο 58χρονος παρέδωσε την καραμπίνα και οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες.

Ο 58χρονος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Χαριλάου-Αναλήψεως. όπου και κρατείται. Για τον συλληφθέντα θα σχηματιστεί δικογραφία για οπλοκατοχή.

Δείτε το βίντεο της σύλληψης:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ