ΕΛΛΑΔΑ

Ιεράπετρα: Χωρίς τις αισθήσεις του ο 39χρονος αγνοούμενος - Εντοπίστηκε σε δύσβατο σημείο

Ιεράπετρα: Χωρίς τις αισθήσεις του ο 39χρονος αγνοούμενος - Εντοπίστηκε σε δύσβατο σημείο
EUROKINISSI/ ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Χωρίς τις αισθήσεις του, εντοπίστηκε ο 39χρονος άνδρας που είχε εξαφανιστεί από την ευρύτερη περιοχή της Ιεράπετρας στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, ο άνδρας εντοπίστηκε από εθελοντές ενώ παρόντες στην επιχείρηση ήταν οι υπάλληλοι από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιεράπετρας καθώς και η Αστυνομία.

Το ΕΚΑΒ ενημερώθηκε μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης 112 ότι ο άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και επομένως βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία ανάσυρσης του από άνδρες της Πυροσβεστικής ώστε να μεταφερθεί σε σημείο από όπου θα παραληφθεί από πλήρωμα του ΕΚΑΒ.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι του 39χρονου ανησύχησαν όταν πήρε το αυτοκίνητο του και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση, δίχως να ενημερώσει κανένα συγγενικό του πρόσωπο.

Οι δικοί του ανησύχησαν καθώς για πολλές ώρες δεν είχε δώσει σημεία ζωής ούτε απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις κι έτσι δήλωσαν την εξαφάνιση του στο οικείο αστυνομικό τμήμα.

Άμεσα τέθηκαν σε κινητοποίηση η Αστυνομία, 2 υπάλληλοι από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιεράπετρας καθώς επίσης και 2 άτομα με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο και επιπλέον 2 χειριστές drone, όπως επίσης η οικογένεια και οι φίλοι του. Το αυτοκίνητο βρέθηκε νωρίς το μεσημέρι στο όρος Θρυπτή χωρίς ωστόσο να βρίσκεται ο ίδιος ο 39χρονος μέσα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ