Χειροπέδες σε Αλγερινό με μαχαίρι έξω από το «Καραϊσκάκης» πριν το UEFA Super Cup
Ανανεώθηκε:
Στη σύλληψη 23χρονου Αλγερινού πριν από την έναρξη του αγώνα του UEFA Super Cup μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Σεβίλλης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» προχώρησε χθες Τετάρτη το απόγευμα η αστυνομία.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ κατά την διάρκεια των προελέγχων έξω από την θύρα 1 του γηπέδου βρέθηκε στην κατοχή του 23χρονου μαχαίρι και συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Λίγες ώρες νωρίτερα, μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις για πάταξη της οπαδικής βίας έστειλε ο πρωθυπουργός μετά τη σύσκεψη με τον πρόεδρο της UEFA και τους επικεφαλής των τεσσάρων μεγαλύτερων ομάδων.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε το κλείσιμο των λεσχών των οργανωμένων οπαδών με διατήρηση ενός μόνο συνδέσμου στην έδρα κάθε ΠΑΕ και τον έλεγχο πλέον της εισόδου των οργανωμένων στις θύρες από την αστυνομία, ενώ ζήτησε από τις ομάδες τη χρήση καμερών στα γήπεδα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Σύλληψη διακινητή παράνομων μεταναστών στην Εγνατία Οδό
Μυτιλήνη: Συνελήφθη άνδρας που έλουσε γατάκι με οινόπνευμα και το πέταξε στα σκουπίδια
«Τουρισμός για Όλους 2026-2027»: Τελειώνει η προθεσμία για υποβολή αιτήσεων
04:00
Όλες οι αλλαγές για τις Διαθήκες από τον Σεπτέμβριο - Ποια τα δικαιώματα των κληρονόμων
03:00
Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Σεπτεμβρίου στους δικαιούχους - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
02:00
ΑΑΔΕ-IRIS: Στο μικροσκόπιο χαρτζιλίκια, μεταφορές μεταξύ φίλων και γονικές παροχές
01:00