ΕΛΛΑΔΑ

Αντώνης Χρυσουλάκης: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο

Αντώνης Χρυσουλάκης: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο
Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του δημοσιογράφου Αντώνη Χρυσουλάκη Δελτίο Τύπου/Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης γονείς, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν τον δημοσιογράφο Αντώνη Χρυσουλάκη στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας, στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης (17/08).

Αμέσως μετά το τρισάγιο που έλαβε χώρα, ακούστηκε το τραγούδι «Ήλιος Θεός» του Βασίλη Σκουλά.

Ο 37χρονος δημοσιογράφος έχασε τη ζωή του την περασμένη Κυριακή (13/08) σε πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά του, βυθίζοντας στο πένθος το δημοσιογραφικό κόσμο.

«Υπήρξε ευγενής, σεμνός και αγαπητός συνάδελφος, ο οποίος άφησε τις καλύτερες αναμνήσεις σε όλους όσοι τον γνώρισαν. Τα επαγγελματικά του όσο και τα προσωπικά του σχέδια για το μέλλον ήταν πολλά, όμως, η μοίρα είχε άλλη γνώμη και έτσι αφήνει πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένειά του», αναφέρει η ΕΣΗΕΑ στην ανακοίνωσή της.

Ποιος ήταν ο Αντώνης Χρυσουλάκης

Ο Αντώνης Χρυσουλάκης γεννήθηκε στη Νίκαια Αττικής το 1988. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών φοιτώντας στο Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών, αποφάσισε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και σπούδασε σε ιδιωτική σχολή. Στην επαγγελματική του σταδιοδρομία ασχολήθηκε αρχικά με το ελεύθερο ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα “reader.gr” και στην εφημερίδα «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» ενώ στη συνέχεια αναδείχθηκε ως ένας πολλά υποσχόμενος αστυνομικός συντάκτης, στην εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» και την ιστοσελίδα “parapolitika.gr”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ