ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: 12χρονος κατήγγειλε την μητριά του για κακοποίηση - Έχει αιμάτωμα και ζυγίζει 25 κιλά

Κρήτη: 12χρονος κατήγγειλε την μητριά του για κακοποίηση - Έχει αιμάτωμα και ζυγίζει 25 κιλά
Pixabay

Την καταγγελία ενός 12χρονου για κακοποίηση από την μητριά του, εξετάζουν οι Αρχές στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου πριν δύο ημέρες, χτυπημένο και είπε στους γιατρούς ότι κακοποιήθηκε από την μητριά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα Cretalive, αναφέρουν ότι το παιδί, που διέμενε με τον πατέρα και τη μητριά του σε οικισμό στο νότο του Ηρακλείου, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με μεγάλο αιμάτωμα στο αυτί. Εκεί διαπιστώθηκε ότι αν και είναι 12 ετών ζυγίζει μόλις 25 κιλά.

Για κακοποίηση από τη γυναίκα του πατέρα του φέρεται να μίλησε το ίδιο στους γιατρούς της ΩΡΛ Κλινικής του ΠΑΓΝΗ που τον εξέτασαν.
Άμεσα ενεργοποιήθηκαν οι σχετικές διαδικασίες, κλήθηκε παιδοψυχίατρος και ενημερώθηκε η αστυνομία, ενώ ζητήθηκε και η αρωγή από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Cretalive, το παιδί απομακρύνθηκε από τον πατέρα και τη μητριά, που είναι Αλβανικής υπηκοότητας, και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Ο Εισαγγελέας Ηρακλείου διέταξε τη διενέργεια κοινωνικής έρευνας για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει στην οικογένεια.
Από τα αποτελέσματά της, που θα αξιολογηθούν από τις εισαγγελικές αρχές, θα κριθεί και η συνέχεια της υπόθεσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ