ΕΛΛΑΔΑ

Μητέρα Κατσουρή: «Ψάχνω στα βίντεο τον δολοφόνο του γιου μου»

Μητέρα Κατσουρή: «Ψάχνω στα βίντεο τον δολοφόνο του γιου μου»
EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Η μητέρα του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή έσπασε τη σιωπή της για τη δολοφονία του 29χρονου γιου της στα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, ζητώντας Δικαιοσύνη. 

«Όσα είδα στα βίντεο που κυκλοφόρησαν είναι μια τρέλα. Τα κοιτάω, τα ξανακοιτάω, να δω ποιος είναι ο δολοφόνος του παιδιού μου», είπε η γυναίκα μιλώντας στο Star.

Παράλληλα, έκανε λόγο για ολιγωρία της Αστυνομίας, τονίζοντας πως «αν ήταν εκεί θα είχε σωθεί το παιδί μου. Ασθενοφόρο δεν υπήρχε τη στιγμή εκείνη, ήταν μόνο ένας ιδιώτης, με τον οποίο μίλησα».

«Αυτός που το έκανε, θα πληρώσει»

«Δεν είμαι σε θέση να μιλάω άλλο. Έχω πολύ πόνο, στεγνώνει και το μυαλό μου. Έρχονται εικόνες του παιδιού μου πολλές και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ. Αυτός που το έκανε όμως θα πληρώσει, υπάρχει Δικαιοσύνη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι ο 29χρονος Μιχάλης ήταν παθιασμένος με την ΑΕΚ, ενώ της είχε πει «μαμά θα σε πάρω μια μέρα να δεις το γήπεδο».

«Είπα στον γιο μου ότι κέρδισαν και του αφιέρωσαν τη νίκη. Μιλάω μόνη μου. Του λέω για τα παιδιά που τρέχουν, για τα πανό που βάζουν για εκείνον, που μιλάνε για την οικογένειά του. Να είναι όλοι καλά. Να έχουν υγεία» κατέληξε η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ