Φωτιά σε βυτιοφόρο: Οι πρώτες φωτογραφίες - Κανονικά η κυκλοφορία, συνελήφθη ο οδηγός
Αργά το βράδυ της Πέμπτης (17/8) αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, που είχε διακοπεί από το μεσημέρι της ίδιας ημέρας λόγω της φωτιάς που εκδηλώθηκε σε βυτιοφόρο το οποίο μετέφερε 7 τόνους υγραερίου.
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία άρθηκαν και οι τελευταίες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ρεύμα προς Κόρινθο.
Ο οδηγός του βυτιοφόρου σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, προσήχθη και ανακρίνεται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεγάρων, στο πλαίσιο της διερεύνησης των αιτιών της πυρκαγιάς στο όχημα.
Ο δρόμος έκλεισε στο ύψος της Κακιάς Σκάλας λίγο μετά τις 12.30 για λόγους ασφάλειας καθώς υπήρχε ο κίνδυνος έκρηξης.
Για πολλές ώρες, λόγω του ατυχήματος ένας τεράστιος όγκος οχημάτων ακινητοποιήθηκε και στα δυο ρεύματα τόσο της παλιάς όσο και της νέας Εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου, με αποτέλεσμα την πολύωρη ταλαιπωρία μεγάλου αριθμού πολιτών.
Δείτε φωτογραφίες από την επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο όχημα:
«Είμαι φασίστας, σφάξε τον»: Το βίντεο της επίθεσης των νεοναζί κατά του 32χρονου στην Ελευσίνα
17:42
«Σκληρό ροκ» Τσίπρα - Ανδρουλάκη: Προσωπικά «πυρά», καταγγελίες και… μηνύσεις
17:31
Ανδρουλάκης: Προτεραιότητα του ΠΑΣΟΚ η βελτίωση της ζωής των κατοίκων στα νησιά μας
17:24
Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 18χρονη που έπεσε από τον 4ο όροφο ενώ άπλωνε ρούχα
17:16