Κέρκυρα: Συνελήφθη οδηγός ΙΧ που παρέσυρε και σκότωσε δύο ηλικιωμένους
Ανανεώθηκε:
Στη σύλληψη ενός 31χρονου οδηγού που παρέσυρε και σκότωσε με το όχημά του δύο ηλικωμένους στην περιοχή της Αχαράβης στην Κέρκυρα το βράδυ της Πέμπτης (17/8), προχώρησε η αστυνομία.
Σύμφωνα με το corfutvnews.gr, ο οδηγός του ΙΧ παρέσυρε δύο ηλικιωμένους ηλικίας 80 ετών και 81 ετών αντίστοιχα που κινούνταν επί της οδού Ρόδας–Αχαράβης στην περιοχή της Αχαράβης.
Ο οδηγός του ι.χ. αυτοκινήτου συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κέρκυρας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με δύο τραυματίες
ΕΛΛΑΔΑ
Tροχαίο στην Εύβοια: Ανετράπη νταλίκα και έκλεισε τον δρόμο - Τραυματίας ο οδηγός
SPONSORED
CULTURE
Ανακάλυψη στη Σκωτία: Τεχνητό νησί αρχαιότερο από το Stonehenge κρύβει μυστικά 5.000 ετών
10:17
ΕΛΛΑΔΑ
Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για την αναμόρφωση του κληρονομικού δικαίου – Τι προβλέπει
10:04
ΕΛΛΑΔΑ
Ευλογιά αιγοπροβάτων: Πάνω από 60.000 αστυνομικοί έλεγχοι και 109 συλλήψεις από τον Οκτώβριο
09:55
ΕΛΛΑΔΑ
Μίνι καλοκαίρι στην Αθήνα: Στους 30 βαθμούς ο υδράργυρος την Τρίτη - Η πρόγνωση Κολυδά και οι θερμοκρασίες μέχρι τις 21 Μαϊου
09:45
TRAVEL