ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Κατσουρή: Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι του Έλληνα οπαδού που συνελήφθη

Δολοφονία Κατσουρή: Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι του Έλληνα οπαδού που συνελήφθη
INTIME

Έρευνα πραγματοποιεί η ΕΛ.ΑΣ. αυτήν την ώρα στο σπίτι του Έλληνα οπαδού που συνελήφθη και για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, με τις πληροφορίες μάλιστα να αναφέρουν ότι ο ίδιος είχε συμμετοχή σε επεισόδια στο παρελθόν στον Περισσό με φιλάθλους της ΑΕΚ όπου είχε τραυματισθεί. 

Συνελήφθη όπως έγινε γνωστό, το απόγευμα της Παρασκευής (18/08) ο Έλληνας οπαδός για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο εν λόγω άνδρας φέρεται να ταυτοποιήθηκε από βίντεο που έχει συμπεριληφθεί στην δικογραφία και στο οποίο φαίνεται να συμμετέχει στην ομάδα των Κροατών χούλιγκαν που συγκρούονται με τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ποινικό μητρώο του οπαδού είναι ιδιαίτερα βεβαρυμένο, καθώς είχε συμμετάσχει στο παρελθόν και σε άλλες οπαδικές επιθέσεις.

Oι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους έχουν ταυτοποιήσει μέσω των πινακίδων κάποιων αυτοκινήτων και άλλους οπαδούς που διαφεύγουν της σύλληψης.

Έρχονται και νέα εντάλματα σύλληψης

Πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρουν ότι η ανακρίτρια θα είναι σε θέση τις επόμενες ημέρες να διευρύνει τον κύκλο των κατηγορουμένων για τα αιματηρά επεισόδια, εκδίδοντας νέα εντάλματα σύλληψης για πρόσωπα για τα οποία προκύπτει εμπλοκή τους σε όσα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι Αρχές έχουν ήδη στα χέρια τους μία σειρά από συγκεκριμένα ευρήματα που εξετάζονται και η αξιοποίηση των οποίων αναμένεται ότι θα φέρει ενώπιον της δικαστικής λειτουργού νέους κατηγορούμενους.

Παρουσία εισαγγελέων οι επόμενοι αγώνες ΑΕΚ - ΠΑΟ

Στο μεταξύ, πηγές από τον χώρο της Δικαιοσύνης αναφέρουν πως ουδέποτε αρνήθηκαν εισαγγελείς τη συνδρομή και παρουσία τους σε ποδοσφαιρικούς αγώνες όταν τους ζητήθηκε.

Αναφέρουν επίσης ότι δεν υποβλήθηκε αίτημα για εισαγγελική παρουσία πριν από τον κρίσιμο αγώνα της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Αντίθετα για τους επόμενους αγώνες της ΑΕΚ με την Ζάγκρεμπ, καθώς και του Παναθηναϊκού, έχουν ήδη ξεκινήσει συσκέψεις συναρμόδιων φορέων με παρόντες εισαγγελικούς λειτουργούς.

Να σημειωθεί ότι η παρουσία εισαγγελέων σε αγώνες ποδοσφαίρου αφορά την τήρηση της νομιμότητας και όχι την επιχειρησιακή οργάνωση και δράση της Αστυνομίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ