Πρέβεζα: Δύο περισταστικά υπερχείλισης βοθρολυμάτων σε ένα 24ωρο
Ανανεώθηκε:
Δύο περιστατικά υπερχείρισης βοθρολυμάτων σημειώθηκαν την Παρασκευή (18/8) στην Πρέβεζα, με αποτέλεσμα έχει δημιουργηθεί μια αποπνικτική ατμόσφαιρα λόγω της δυσωδίας.
Τα περιστατικά αυτά σημειώθηκαν σε φρεάτιο που βρίσκονταν σε δρόμο, ωστόσο, λόγω της υπερχείλισης τα λύματα έφτασαν μέχρι τις αυλές κατοικιών της περιοχής.
Σύμφωνα με καταγγελία κατοίκου, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι αντίστοιχο, με τις αρμόδιες Αρχές να μην προβαίνουν στην οριστική επίλυση του ζητήματος.
Στο μεταξύ, δεδομένου του ότι η δημόσια εταιρεία ύδρευσης είναι κλειστή το Σαββατοκύριακο, δεν μπορεί κανείς να μεταβεί στην περιοχή, προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα, ενώ σε τηλεφωνική επικοινωνία της κατοίκου με το 112, την παρέπεμψαν να απευθυνθεί σε ιδιώτη, προκειμένου να προχωρήσει στην απόφραξη του δημοσίου φρεατίου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Διαρροή λυμάτων στο παλιό λιμάνι της Μυκόνου
Στιγμές πανικού για επιβάτες υπεραστικού ΚΤΕΛ της Κέρκυρας που προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρε
14:58
Ιστορική συνάντηση στο Βατικανό - Ο Πάπας υποδέχθηκε την Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι (pic)
14:51
Η πράσινη μετάβαση στο επίκεντρο της συνάντησης Μητσοτάκη με την Αντιπρόεδρο της Κομισιόν (vid)
14:47
Τα κενά ασφαλείας στο δείπνο ανταποκριτών του Λευκού Οίκου: Ο Κόουλ Άλεν είχε κάνει check in την προηγούμενη ημέρα
14:43