Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Μήνυμα 112 σε κατοίκους - Κλειστή η Εγνατία Οδός
Μήνυμα από το 112 εστάλη στους κατοίκους των περιοχών Μελία, Νίψα, Πευκών και Λουτρού στην Αλεξανδρούπολη λόγω της φωτιάς που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου. Αυξήθηκαν οι επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής.
Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, στις 04:40 τα ξημερώματα του Σαββατού στην περιοχή Μελία Αλεξανδρούπολης. Άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας οι δυνάμεις αυξήθηκαν.
Συγκεκριμένα, στο σημείο βρίσκονται 71 Πυροσβέστες, 6 ομάδες πεζοπόρου τμήματος, 17 οχήματα, 5 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα. Επίσης, στην κατάσβεση συμμετέχουν υδροφόρες των δήμων.
Ισχύει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, της Εγνατίας Οδού Κήπων – Αλεξανδρούπολης από το ύψος του κόμβου Αρδανίου έως το ύψος του κόμβου Βιομηχανικής Περιοχής (ΒΙ.ΠΕ.) Αλεξανδρούπολης, λόγω της πυρκαγιάς σε δασική έκταση πλησίον Πυλαίας – Φερών Έβρου.
Η κυκλοφορία των οχημάτων εκτρέπεται μέσω της Εθνικής Οδού Φερών – Αλεξανδρούπολης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φωτιά σε δασική έκταση στη Μελία Αλεξανδρούπολης
Επιτροπή για τον «έλεγχο» της Τεχνητής Νοημοσύνης από «τον άνθρωπο» ιδρύει ο ΟΗΕ
08:26
Πιάνουν δουλειά οι «Ράμπο» της ΑΑΔΕ: Από «κόσκινο» επιστροφές φόρων, αγοραπωλησίες ακινήτων και κληρονομιές
08:20
Έρικ Βέστφαλ, Σουγιούλ και Απόκριες στην Αθήνα: 10 προτάσεις για το Σαββατοκύριακο
08:20
Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό - Χαμηλές ταχύτητες σε κέντρο και Αττική Οδό
08:17