Κρήτη: Τρεις συλλήψεις για μπαλωθιές πριν από γάμο
Στη σύλληψη τριών ανδρών, που είχαν ρίξει μπαλωθιές πριν από γάμο στα Μεσσαρά Ηρακλείου Κρήτης, προχώρησαν οι Αρχές το πρωί του Σαββάτου (19/8).
Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (18/8) όταν η νύφη προετοιμαζόταν για να μεταβεί στην Εκκλησία στο σπίτι του αδελφού της.
Τότε, σύμφωνα με το cretapost, δύο άνδρες άρχισαν να πυροβολούν άσκοπα στον αέρα, με αποτέλεσμα να τρομάξουν τους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία.
Το πρωί του Σαββάτου (19/8) τελικά οι τοπικές Αρχές εντόπισαν τον αδελφός της νύφης και ιδιοκτήτη του σπιτιού από το οποίο ακούστηκαν οι πυροβολισμοί, αλλά και τους δύο άνδρες που άνοικαν πυρ.
Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν μία κυνηγετική καραμπίνα, ένα πιστόλι και πολλούς κάλυκες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τραγωδία στην Κρήτη: Άντρας έριχνε μπαλωθιές, έπαθε ηλεκτροπληξία και πέθανε
Έντεκα άμαχοι νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο
23:40
Τέσσερις αγνοούμενοι από το πυραυλικό πλήγμα σε επταώροφη πολυκατοικία στη Χάιφα (pics)
23:28
Κατέρρευσε παλιό σπίτι σε πολυσύχναστο σημείο της Χαλκίδας - Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς (vids)
23:16
Ολυμπιακός - ΑΕΚ 0-1: «Διπλό» τίτλου για την «Ένωση» - Ακυρώθηκε γκολ των Πειραιωτών στο 98'
23:04