Εξιχνιάσθηκε η δολοφονία του 25χρονου στα Πατήσια - Τέσσερις 20χρονοι οι δράστες
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι τέσσερις δράστες της ανθρωποκτονίας 25χρονου αλλοδαπού στα Πατήσια το περασμένο Σάββατο 12/8. Σύμφωνα με την αστυνομά ήθελαν να τον ληστέψουν και ο ένας 20χρονος τον τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι καταφέρνοντας του χτύπημα στο θώρακα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθησαν την Παρασκευή, 18/8 κατόπιν ενταλμάτων σύλληψης, 4 άτομα ηλικίας 18,19 και 20 ετών ως δράστες της δολοφονίας.
Από την προανακριτική έρευνα προέκυψε ότι πρώτες πρωινές ώρες της 12-8-2023 στην περιοχή των Πατησίων, οι κατηγορούμενοι επιτέθηκαν από κοινού στον 25χρονο με σκοπό να τον ληστέψουν και ο 20χρονος με χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι) τον τραυμάτισε θανάσιμα, καταφέρνοντας του χτύπημα στο θώρακα.
Οι συλληφθέντες, με την εις βάρος τους δικογραφία, οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.
Βρετανία: Άνδρας συνελήφθη για βανδαλισμό ενός αγάλματος του Τσόρτσιλ στο Λονδίνο (pics)
16:28
Νέα δημοπρασία έντοκων γραμματίων του ελληνικού Δημοσίου την Τετάρτη 4/2
16:27
«Καμπανάκι» από Ισπανία για την γρίπη των χοίρων: Παραλαγή μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο
16:22
Κρεμλίνο: «Παράλογες» οι δηλώσεις ότι ήταν ρωσικό το drone κοντά στο Charles de Gaulle
16:13