ΕΛΛΑΔΑ

ΑΕΚ - Ντιναμό: Tρεις συλλήψεις μέχρι στιγμής από τους ελέγχους της Αστυνομίας στο γήπεδο

ΑΕΚ - Ντιναμό: Tρεις συλλήψεις μέχρι στιγμής από τους ελέγχους της Αστυνομίας στο γήπεδο
Πανό στο ΟΠΑΠ Αρένα στη μνήμη του δολοφονημένου Μιχάλη Κατσουρή ΙΝΤΙΜΕ / ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία μέχρι στιγμής, στο πλαίσιο των ελέγχων που πραγματοποιούνται στο ΟΠΑΠ Αρένα με αφορμή τον επαναληπτικό αγώνα ΑΕΚ- Ντιναμό Ζάγκρεμπ , που είχε διακοπεί λόγοω της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή.

Συγκεκριμένα συνελήφθη ένας 19χρονος ο οποίος διαπιστώθηκε ότι έφερε μαχαίρι, ένα ακόμα άτομο 45 ετών που είχε καπνογόνο και τέλος ένα άτομο για κατοχή ναρκωτικών.

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στον αγώνα ΑΕΚ-Ντιναμό

Ο επαναληπτικός αγώνας ΑΕΚ- Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα γίνει παρουσία εισαγγελέα ενώ τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια, με χιλιάδες αστυνομικούς οι οποίοι περιπολούν τόσο περιμετρικά του γηπέδου όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρχουν και αστυνομικοί με πολιτικά, οι οποίοι θα κάνουν ελέγχους στα μέσα μαζικής μεταφοράς τόσο στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο όσο και στα λεωφορεία για τους οπαδούς οι οποίοι προσεγγίζουν το γήπεδο.

Ειδική ομάδα σεκιούριτι θα ελέγχει όλους τους οπαδούς προκειμένου να δουν αν έχουν εισιτήριο και θα προσεγγίζει το γήπεδο μόνο όποιος έχει μαζί του το εισιτήριο για να παρακολουθήσει τον αγώνα.

Θα υπάρχει και επιτήρηση από αέρος με ελικόπτερα και drones τα οποία θα «σκανάρουν» συνεχώς σπιθαμή προς σπιθαμή την ευρύτερη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ