ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Aπαγόρευση κυκλοφορίας στο Σέιχ Σου λόγω κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς

Θεσσαλονίκη: Aπαγόρευση κυκλοφορίας στο Σέιχ Σου λόγω κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς
ΑΠΕ/ΜΠΕ

Απαγορεύεται σήμερα Κυριακή (20/8) η κυκλοφορία στο Σέιχ Σου και συγκεκριμένα από τις 10:00 το πρωί έως και τα μεσάνυχτα όπως αποφάσισε η αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου. 

Η απαγόρευση, θα ισχύσει στη δασική έκταση Ωραιοκάστρου, Πυλαίας – Χορτιάτη και Θέρμης, λόγω του πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς.

Ειδικότερα, απαγορεύεται η κυκλοφορία πεζών και τροχοφόρων κάθε είδους, στο τμήμα του Περιαστικού δάσους Θεσσαλονίκης (Σέιχ-Σου) που περικλείεται από την Περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, την επαρχιακή οδό Πεύκων – Ασβεστοχωρίου – Εξοχής και την επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης Πανοράματος-Χορτιάτη, στη δασική έκταση Ωραιοκάστρου (Δασόκτημα Ωραιοκάστρου), στο Δασόκτημα Πανοράματος (από ΧΔΑ Πλατανάκια μέχρι το Σκοπευτήριο) και στη δασική περιοχή Θέρμης, και συγκεκριμένα πλησίον του Περιβαλλοντικού Πάρκου και του Δασοκτήματος Ισενλί.

Η αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κάνει έκκληση στους πολίτες να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των αρχών, να σεβαστούν τα απαγορευτικά πρόσβασης και να είναι σε επαγρύπνηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ