ΕΛΛΑΔΑ

Missing alert: Εξαφάνιση 47χρονου από την πλατεία Αττικής

Missing alert: Εξαφάνιση 47χρονου από την πλατεία Αττικής
Επιχείρηση εντοπισμού αγνοουμένου από την ΕΛΑΣ ΙΝ ΤΙΜΕ / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές για την εξαφάνιση ενός 47χρονου άνδρα από την πλατεία Αττικής, ο οποίος αγνοείται από τις 14 Αυγούστου. 

Πρόκειται για τον Αντώνη Λίμπερτ, ύψους 1,85 μέτρων, ο οποίος είναι αδύνατος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε την Κυριακή (20/8) για την εξαφάνιση του και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν σοβαροί λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε εκτιμάται πως είχε πάει για μπάνιο στη Σαρωνίδα, αλλά είναι άγνωστο αν τελικά ακολούθησε την συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ