Φωτιά στη Φυλή: Δύο τα πύρινα μέτωπα - Κατευθύνονται προς Μονή Κυπριανού και Ασπρόπυργο
Ανανεώθηκε:
Δύο είναι τα μέτωπα που καίνε στη Φυλή, όπως επισημαίνει ο γενικός γραμματέας του δήμου, Αργύρης Αργυρόπουλος μιλώντας στο CNN Greece, με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να «χτενίζουν» την περιοχή, προκειμένου να διασφαλίσουν πως δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι κάτοικοι.
Το πρώτο μέτωπο της φωτιάς, σύμφωνα με τον κ. Αργυρόπουλο, κατευθύνεται προς τη Μονή Κυπριανού στα ανατολικά.
Το δεύτερο μέτωπο κατευθύνεται προς τον Ασπρόπυργο ανατολικά.
Οι κάτοικοι που έχουν εκκενώσει φιλοξενούνται στο δημαρχείο άνω Λιοσίων και στο κλειστό γυμναστήριο Δροσούπολης.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με το METEO, οι επόμενες ώρες αναμένεται να είναι δύσκολες για τους κατοίκους λόγω της πρόβλεψης για δυσμενείς μετεωρολογικές συνθήκες και ενίσχυσης των ανέμων που τροφοδοτούν την πυρκαγιά η οποία καίει από το πρωϊ της Τρίτης (22/8) στην περιοχή.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύθηκαν και δίνουν μάχη με την πυρκαγιά που μαίνεται σε δασική έκταση στην Φυλή. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι σε δασική έκταση, στους πρόποδες της Πάρνηθας, κοντά στην περιοχή της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως Θεοτόκου «Κλειστών».
Σύγκρουση αυτοκινήτου με βυτιοφόρο στην Πρέβεζα - Νεκρός ο 45χρονος οδηγός
22:45
Καβάλα: Χειροπέδες σε άνδρα που πιάστηκε να μεταφέρει οκτώ παράτυπους μετανάστες
22:33
Τραμπ για αμερικανικές εκλογές: Το μήνυμα υπέρ της ελληνοαμερικανίδας Νικόλ Μαλλιωτάκη
22:21
Υπόθεση Βασίλη Μάγγου: Ένοχοι οι πέντε από τους έξι αστυνομικούς για βασανισμό
22:11