Ακυβέρνητο ιστιοφόρο ανοιχτά της Κορίνθου - Σήμα κινδύνου από τους έξι επιβαίνοντες
Ανανεώθηκε:
Σήμα κινδύνου εξέπεμψε ακυβέρνητο ιστιοφόρο έξω από το λιμάνι της Κορίνθου, με έξι αλλοδαπούς επιβαίνοντες, τη στιγμή που πνέουν άνεμοι 8 μποφόρ.
Στο σκάφος εκδηλώθηκε μηχανική βλάβη και άμεσα κινητοποιήθηκαν πλωτό σκάφος του Λ/Χ Κορίνθου (Π.Λ.Σ.343) και το Επαγγελματικό Αλιευτικό «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ».

Στη συνέχεια, αλιευτικό σκάφος ρυμούλκησε σε ασφαλές σημείο του λιμανιού το ακυβέρνητο σκάφος που προσδέθηκε με ασφάλεια στον ανατολικό προβλήτα του λιμανιού.
Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός. Από το Λιμεναρχείο Κορίνθου απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Ιστιοφόρο με 90 μετανάστες εντοπίστηκε ανοιχτά της Αμοργού
ΕΛΛΑΔΑ
Ακυβέρνητο ιστιοφόρο στην Κεφαλονιά: Κατασχέθηκε μετά την ρυμούλκησή του
SPONSORED
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μαρινάκης: «Εκλογές προς την άνοιξη του 2027 - Ο Τσίπρας θέλει να αποτινάξει από πάνω του το 2015»
13:20
ΕΛΛΑΔΑ
Υπό αυστηρά μέτρα βιοασφάλειας ξεκίνησε η μερική διακίνηση ώριμων τυριών στη Μυτιλήνη
13:15
ΕΛΛΑΔΑ
Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για το Ταμείο Καινοτομίας: Άμεση πρόσβαση των θεραπειών στους ασθενείς
13:02
ΚΟΣΜΟΣ
Μία από τις μεγαλύτερες πόλεις του πλανήτη βυθίζεται τόσο γρήγορα που φαίνεται από το διάστημα (pic)
13:01
ΕΛΛΑΔΑ